Referenciák

A több mint 30 Frank Adél divatbemutató modelljei között voltak már színművésznők és transzvesztita dívák is, egyensúlyozva a „Sikk és Sokk”, „Presztízs és Provokáció” között. Vásárlói többek közt üzletasszonyok, nagykövetasszonyok és művészek, de a fiatal korosztály is megtalálja a saját ízlésének megfelelő ruhát.

A Magyar Szabadalmi Hivatal védjegyoltalommal látta el a ruhákat és az Iparművészeti Lektorátus zsűrizett, iparművészeti termékké nyilvánította, a mind művészeti és kivitelezési szempontból is a legmagasabb követelményeknek megfelelő kollekciót. Frank Adélt 2014-ben Victor Vasarely Művészeti díjjal tüntették ki.

Több mint 15 éve tervezek és készítek ruhákat egyedi méretre. Azt kell mondanom, hogy néha nagyobb cél számomra önbizalmat adni a nőknek, mint a divatbemutatóimra kollekciót tervezni. Mind nagyon eltérőek vagyunk: van, aki azt szeretné, hogy a ruha tökéletesen álljon vagy, hogy években és kilókban legyen mérhető a változás. Célom, hogy aki számára tervezek szépnek, csodálatosnak, és egyedinek érezze magát.”

A pécsi Effekt Látogatóközpont megnyitó ünnepségén készült fotók: